O nama

Sajt www.podsvest.com radi od 2010. godine kada je u ponudi imao sabliminalne (podsvesne) audio snimke.


U maju 2014. godine sajt www.podsvest.com postaje potpuno drugačiji, moderniji, kompletniji i kvalitetniji. Primenili smo višegodišnje iskustvo u pravljenju podsvesnih audio snimaka da poboljšamo ponudu i budemo još efikasniji u menjanju podsvesnih programa kod ljudi. Napravljene su nove vrste snimaka, i obuhvaćeno je još više oblasti života u kojima možemo da menjamo sopstvene programe iz podsvesti.


Sajt je inače nastao kao poduhvat male grupe ljudi koji žele napredak, bolji život, veće iskorišćavanje sopstvenih potencijala.


Na početku je sve krenulo kada je Miloš tokom višegodišnje potrage za alatima koji mogu da mu omoguće put ka uspehu naišao na tehnologiju sabliminalnih poruka. Do tada je već dosta znao o podsvesti, alfa moždanim talasima, promeni podsvesnih programa. Zainteresovao se i odmah kupio nekoliko podsvesnih snimaka na engleskom jeziku. Slušao ih je i prepustio se.


Promene su se osetile. Više nije bio ljubomoran na tuđi uspeh, nije zavideo bogatima, počeo je da primećuje poslovne prilike. Jedna od tih poslovnih prilika, odnosno ideja koja mu je pala na um, bila je da se napravi sajt sa podsvesnim porukama na srpskom jeziku. Ali, neeee! To je previše bezveze i teško i treba savladati pravljenje sabliminalnih snimaka, pravljenje sajtova, administraciju oko osnivanja firme, plaćanje poreza i ko zna šta sve još. Suviše je to teško i neostvarljivo!


Ali, slušao je kupljene podsvesne snimke još neko vreme. Kada se nakon nekoliko meseci setio već zaboravljene ideje o osnivanju internet prodavnice sa podsvesnim porukama na srpskom jeziku, sve je bilo drugačije. Odjednom ništa nije bilo teško.


Krenuo je u realizaciju ideje. Vrlo brzo je pronašao najbolji online seminar za pravljenje sabliminalnih poruka. Učio je po metodologiji gospodina Bredlija Tompsona, jednog od najznačajnijih imena u svetu u ovoj oblasti.


Ubrzo je animirao i svoje prijatelje da mu pomognu u realizaciji ovog projekta. Priključuju mu se Marko, Aleksa, a kasnije i Srđan. I uz vredan, ali uzbudljiv rad, nekoliko meseci kasnije nastao je sajt www.podsvest.com. Sajt je u vlasništvu agencije Reset vibe, specijalno osnovane za tu svrhu.


Sada, na novom sajtu www.podsvest.com rade:


Možete da nas pronađete i lajkujete na Fejsbuku na ovoj stranici.


Za sva vaša pitanja i nedoumice vam stojimo na raspolaganju.